Coaching & Mentorskap

Varför behöver man en mentor? (Eller flera)!
En mentor har redan gjort samma resa som du vill göra och har därmed erfarenhet inom samma område du vill utvecklas. Genom en mentor kan du få värdefulla råd om vad du bör göra och vad du behöver undvika att göra. Det innebär att du sparar värdefull tid och pengar som annars riskerar att gå förlorade i dåliga beslut.

Coaching-program

Förrutom att du alltid är välkommen att höra av dig till oss för fri support före och efter avslutat kurs erbjuder vi även enstaka coachingsamtal samt coaching-program för dig som är utbildad  massageterapeut eller liknande.

Din coach & mentor

Jag heter Marie Keller och är utbildad coach i metakommunikation & förändringsarbete.  Men jag är också kroppsterapeut och har lång erfarenhet av hälsobranschen. 
Med unika tekniker och kombinationsmetoder är jag ständigt fullbokad och har kunder från hela Sverige och andra länder. Numera vill jag fokusera mer på att få andra terapeuter att växa samtidigt finna balans mellan att vara fullbokad utan att bli utbränd. Några av mina arbetserfarenheter:

- Jobbat som spa-&fitnesskonsult på ett flertal spa-anläggningar, fitness-center, friskvård ute på företag, salonger, drivit hälsocafe, drivit och driver fortfarande egen klinik. 

- Tävlat i massagetävlingar såsom Massage VM (alla år), Norskt mästerskap
Utsedd domare i Massage VM 2020, 2021
Licens att arrangera Massage SM

- Ordförande och sitter i styrelse i flera hälsoföreningar

- Licens att utbilda i massage och behandlingstekniker som ex Fascia Fazer by Artzt Vitality i samarbete med Artzt Institut, fascia-experterna Dr Robert Schleip och Dr Jürgen Förster, Fascia Research Group.

- Bokad föreläsare både i Sverige och internationellt

- En av få utbildade cert. atlasspecialister av originalmetoden AtlasPROfilax.

- Innan jag utbildade mig inom spa och wellness branschen utbildade jag mig inom företagande och marknadsföring. Har under alla år uppdaterat kurser inom dessa ämnen.

- Livserfarenhet av nackskada (AAI) och överrrörlighetsproblematik samt utbrändhet.

"Jag är så tacksam för all hjälp jag fått av Marie. Med hennes hjälp kunde jag komma fram till vad jag verkligen ville uppnå och hur jag skulle ta mig dit. Jag har varit utbränd för några år sedan och ville arbeta inom hälsa men upptäckte snart att det fanns stressmoment även för mig som massageterapeut. Jag fick hjälp med smarta lösningar och tips på hur jag skulle kunna jobba mer effektivt både med kroppen och på det administrativa planet. Utan Maries hjälp är jag rädd att jag hade fått sadla om ännu en gång till annat yrke. Men det är ju det här jag älskar och vill fortsätta med, vilket jag nu känner att jag kan!"

Coaching FOCUS

4 veckor 1:1 coaching, mentorskap och rådgivning.

För dig som behöver hjälp med mindre uppdrag. Kanske behöver du hjälp med att öka din försäljning eller har kört fast inom ett område. Kanske behöver du inspiration och mentorskap när du känner dig överväldigad över alla val och möjligheter som finns idag. 

Coaching BALANCE

12 veckor 1:1 coaching, mentorskap och rådgivning.

För dig som vill ha stöd under en period där jag följer ditt företag under ett kvartal. Vi skräddarsyr upplägg efter ditt behov.

Coaching PASSION

20 veckor 1:1 coaching, mentorskap och rådgivning.

För dig som vill ha hjälp att nå dina stora mål, att utveckla ditt företag att bli ditt drömföretag. Här jobbar vi med helheten, att bli fullbokad med flow utan att bli utbränd. Vi använder oss av alla våra knep för att nå ditt mål.