Jag heter Marie Keller och är ägare och huvudlärare på Fascia Wellness Academy.
Redan före gymnasietiden visste jag att jag ville bli egen företagare och studerade därför företagsekonomi, handel och marknadsföring. Därefter blev det inriktning till IT-konsult/nätverkstekniker men olika omständigheter gjorde att livet tog en annan vändning. Efter en längre period av utbrändhet blev jag intresserad av hälsa och min första utbildning tog jag 2005 till dipl. spaterapeut.

SPA-Anläggningar (spaterapeut & massageterapeut)
Jag jobbade på ett flertal spaanläggningar samtidigt och uppdaterade mig själv med olika spakurser. Efter en tid utbildade jag mig även till dipl. massör och dipl. massageterapeut. Efter det hyrde jag in mig på salonger i Stockholm samtidigt som jag fortsatte jobba på en del SPA vid behov. Jag jobbade även som företagsmassör ute på ett företag.

Fitness-center (massageterapeut och instruktör)
Jag har alltid haft ett stort intresse för träning, speciellt styrketräning. Jag gick ytterligare några utbildningar och jobbade som instruktör med core, dansaerobic och funktionell träning samtidigt som jag även utförde massage på gymmet samt på SPA.

Livet tog en stor vändning när jag råkade ut för en fallolycka och skadade nacken väldigt illa. Jag fann AtlasPROfilax-metoden och blev av med flera symtom men fick vissa tillbaka. Jag utbildade mig till atlasspecialist och studerade därefter vidare och lärde mig mer om AAI-Atlantoaxial Instability, CCI-Craniocervical Instability, EDS-Ehlers Danlos Syndrom, HMS-Hypermobilitet Syndrom och fascia.

Klinik (atlasspecialist, massageterapeut)
Jag öppnade egen klinik i Norrtälje och jobbade även en dag i veckan på ett utbildningscenter i Stockholm. 2014 flyttade jag till Norrköping och öppnade en klinik där. Denna klinik driver jag än idag.

Massagetävlingar
2017 ställde jag upp i det första the World Championship in Massage och var den enda svensk på tävlingen. 2018 och 2019 ställde jag upp igen. Mest för inspirationens skull då jag var gravid i sjätte månaden 2018 och hade en liten bäbis 2019. 2020 skulle jag vara domare i Massage VM som tyvärr blev inställt pga corona men jag hann med en massage tävling i Norge. 2020 fick jag även licens att arrangera Massage SM som också blev inställt pga corona. 2021 är jag utnämd som domare i Massage VM igen.

Massage lärare
2018 fick jag min licens att utbilda i Fazer by Artzt Vitality-metoden i Sverige.
2020 fick jag certifikat som internationell Massage lärare.

Läs hela inlägget »
Etiketter: personal